אנקה Blackberry
Blackberry Grunt עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אנקה Blackberry, אנקה Blackberry, ו בריטת אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים חתיכת נייר אלומיניום על המדף התחתון של התנור כדי לתפוס כל טפטוף.
מערבבים 1 כוס קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה גדולה. לעבוד 1/4 כוס חמאה לתוך תערובת קמח באמצעות הידיים שלך עד כמחצית החמאה כבר שולבה והשאר הוא חתיכות אפונה בגודל.
הפוך באר במרכז תערובת קמח חמאה; להוסיף חלב חמאה לבאר. מערבבים עם מרית גומי או כף עץ עד הבצק פשוט מגיע יחד.
אבק קלות פיסת נייר קלף עם 1 כף קמח לכל מטרה.
הפוך את הבצק על נייר הקלף המוכן. לעצב את הבצק לכדור; לעטוף נייר קלף סביב הבצק. אחסן במקרר בעת הכנת מילוי בלקברי.
מערבבים אוכמניות, 1 1/4 כוס סוכר, ומים יחד בקערה גדולה.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני.
יוצקים תערובת אוכמניות לתוך חמאה מומסת ולהביא לרתיחה. להקטין את החום בינוני נמוך; לבשל ומערבבים עד הנוזל מצטמצם והוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף, על 15 דקות.
בעדינות טיפה כפות גדולות של בצק באופן שווה לתוך תערובת אוכמניות; מפזרים 1 כף סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר אנקה להתקרר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.