קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

אסיה Primavera עם אטריות אודון

אסיה Primavera עם אטריות אודון
אסיה פרימוורה עם אטריות אודון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, פטריות פורצ'יני, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: אטריות אודון W / ירקות אסיאתיים ורוטב בוטנים, אטריות אודון עם ברוקולי, ו אטריות אודון שומשום.

הוראות

1
שלב מים חמים ופטריות מיובשות, ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים את הפטריות דרך מסננת מעל קערה, ושומרים את הנוזל השריית והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים אטריות במים רותחים 3 דקות, השמטת מלח ושומן, ולנקז. להחזיר אטריות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף שמורות השריית נוזל, רוטב סויה, ופלפל; להביא לרתיחה, ומבשלים 8 דקות או עד השריית הנוזל נספג. מערבבים את פטריות פורצ ' יני שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מחממים שמן שומשום במחבת ווק או מחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים טופו, דשא לימון, זנגביל ושום, ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
מוסיפים קישואים, פטריות כפתור ופטריות שיטאקה, ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8
להוסיף בוק צ ' וי, ומערבבים 3 דקות או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
9
מחלקים תערובת אטריות באופן שווה בין 4 קערות רדודות, העליון עם תערובת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יבש קריק הכרם Chenin Blanc יבש, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!