אספרגוס בגריל עם מוצרלה
אספרגוס בגריל עם מוצרלה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, פריחת צ'ייב, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט מוצרלה אספרגוס, לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס, ו ספגטי עם אספרגוס, Mozzarellan מעושן ו Prosciutto.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את מיץ לימון, שאלוט, chervil, מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא 3 כפות של שמן זית.
במחבת גדולה של מים רותחים, בלאנש את האספרגוס במשך 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר את האספרגוס לצלחת ולזרוק אותם עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה בינוני. עבודה בקבוצות, גריל האספרגוס, מפנה, עד רק רך משחימים קלות, על 4 דקות. מחלקים את האספרגוס בין 8 צלחות גדולות העליון כל מנה עם פרוסת מוצרלה.
טפטוף עם ויניגרט chervil, מפזרים פרחי צ ' ייב ומגישים.