אספרגוס וקיש צ'דר
אספרגוס וקיש צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1630 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עירית, צ'דר, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קיש גבינת צ'דר אספרגוס, צ'דר מעושן וקיש אספרגוס, ו קיש אספרגוס צ'דר אוכל נקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מרדדים בצק עוגה ועובש לתוך צלחת עוגה 11 אינץ', crimping את הקצוות כדי להפוך רכסים. לנקב את הבצק במזלג מספר פעמים.
אופים בתנור החם עד מעט השחמה, על 6 עד 8 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב. להנמיך את התנור ל 325 מעלות F.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה, בצל, אספרגוס, קאיין ושום.
מפזרים מלח קמצוץ ופלפל קמצוץ. מבשלים 5 עד 6 דקות עד האספרגוס רך תערובת הוא ריחני.
הסר מן המחבת לקערה ולתת מגניב.
בקערה גדולה, מוסיפים את העירית, חרדל דיז ' ון, ביצים, שמנת כבדה, אגוז מוסקט, מלח קמצוץ גדול ופלפל שחור קמצוץ גדול.
להקציף יחד עד בשילוב טוב.
מוסיפים את תערובת האספרגוס לקליפה של העוגה, ואז יוצקים את תערובת הביצים. למעלה עם צ ' דר ואופים עד הביצים נקבעות, כ -35 דקות.
מוציאים מהתנור, חותכים לפרוסות ומגישים.