אספרגוס חבילות
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא חמאה, פלפל, פירורי לחם פנקו בסגנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס חבילות, אספרגוס חבילות, ו אספרגוס חבילות.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם, מלח ופלפל.
מוסיפים פטרוזיליה, קליפת לימון וגבינה; לזרוק היטב.
בסיר 3 ליטר, מחממים 4 כוסות מים ו 1 כפית מלח לרתיחה.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים על 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
צלחת אפייה רדודה חמאה. לזרוק אספרגוס מקורר עם 2 כפות שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. מחלקים אספרגוס ל 4 חבילות שוות. על משטח העבודה, לארגן 2 פרוסות של הפרושוטו כך שהם מעט חופפים אחד את השני. למעלה עם 1 אספרגוס צרור ולהפשיל בזהירות prosciutto.
מניחים בתבנית אפייה. חזור עם הנותרים פרושוטו ואספרגוס. לשטח צמרות של חבילות מעט; מפזרים ציפוי.
אופים כ 10 דקות או עד מחומם היטב פריך.