אספרגוס כבוש
אספרגוס כבוש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 21 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לך לחנות ותביא אספרגוס, חומץ, מלח כבישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. נסו אספרגוס כבוש, אספרגוס כבוש, ו אספרגוס כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קנרית אמבט מים רותחים ושתי צנצנות 24 אונקיות (אתה יכול גם להחליף ארבעה צנצנות ג ' לי 12 אונקיה).
מניחים מכסים במחבת קטנה של מים ולהביא לרתיחה חשופה.
מערבבים חומץ לבן, מים ומלח בסיר ומביאים לרתיחה.
ממלאים סיר גדול עם כמה סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים חצי אספרגוס לסיר ומבשלים בדיוק 1 דקה.
להעביר אספרגוס למסננת עם מלקחיים ולרוץ מתחת למים קרים. חזור עם אספרגוס שנותר.
הסר צנצנות מתוך סיר השימורים ולנקז.
מניחים כף אחת של תבלין כבישה שן שום אחת בתחתית כל צנצנת. לחלק אספרגוס באופן שווה בין שתי צנצנות.
יוצקים נוזל כבישה על האספרגוס. הקש צנצנות בעדינות כדי להסיר כל בועות אוויר.
לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות. כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מ canner ותן לי להתקרר על מגבת מקופלת. כאשר צנצנות הם מגניבים לחלוטין, להסיר טבעות ולבדוק חותמות.
תן למלפפונים החמוצים לנוח לפחות 24 שעות לפני האוכל. כמו ברוב החמוצים, הם ישתפרו עם הזמן. צנצנות אטומות ניתן לאחסן במקום קריר, כהה עד שנה אחת.