אספרגוס מאודה ברוטב הולנדז
אספרגוס מאודה עם רוטב הולנדז יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי אספרגוס, חמאה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אספרגוס עם רוטב הולנדז, אספרגוס עם רוטב הולנדז כתום, ו אספרגוס עם רוטב הולנדז טבעוני.
הוראות
הכן את האספרגוס: לשבור את הקצוות הקשים עם האצבעות שלך. לכופף את חניתות אספרגוס ליד הסוף והם ישברו באופן טבעי שבו החנית היא כבר לא קשה.
לקבלת מצגת אלגנטית של חניתות, להשתמש מקלף ירקות לקלף שכבה דקה מאוד של העור החיצוני של התחתון שני עד שלושה סנטימטרים של חניתות אספרגוס.
הכן מחבת גדולה, רדודה (עם כיסוי) עם סנטימטר וחצי של מים מתלה ספינת קיטור.
הכן את רוטב הולנדז: להמס את החמאה בסיר קטן.
שים את החלמונים, מיץ לימון, מלח קאיין לתוך בלנדר.
מערבבים את הביצים במשך 20-30 שניות במהירות בינונית עד בינונית גבוהה עד בינונית עד בהיר יותר בצבע.
הפעל בלנדר למטה להגדרה הנמוכה ביותר וטפטוף איטי בחמאה המומסת החמה בעוד הבלנדר הולך. המשך להתמזג במשך כמה שניות לאחר כל החמאה משולבת.
לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר מלח או מיץ לימון במידת הצורך. להתחמם בזמן שאתה מהביל את האספרגוס.
קיטור האספרגוס: להביא את המים במחבת מהביל שלך לרתיחה.
מניחים את האספרגוס על המדף מהביל. כיסוי.
קיטור במשך 3 עד 5 דקות, עד רך, אבל עדיין קצת פריך, בהחלט לא רגשני. העיתוי תלוי בעובי של חניתות האספרגוס.
מגישים: לשרת, צלחת האספרגוס.
יוצקים רוטב הולנדז עליהם.