אספרגוס מאודה ושעועית ירוקה עם מטבל לימון-בזיליקום טרי
אספרגוס מאודה שעועית ירוקה עם לימון טרי-בזיליקום לטבול נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-25 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם אספרגוס, קליפה לימון, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. מתכונים דומים: מטבל לימון-בזיליקום טרי עם שעועית ירוקה Blanched, שעועית ירוקה מאודה עם ויניגרט לימון, ו שעועית ירוקה טרי ובזיליקום.
הוראות
להקציף יחד הראשון 5 מרכיבים עד מעורבב. כיסוי וצינה.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. לבשל אספרגוס במים רותחים כדי לכסות 2 עד 3 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
מבשלים שעועית במים רותחים כדי לכסות 3 עד 5 דקות או עד פריך במכרז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
מכסים ומקררים ירקות עד מוכן לשרת עם מטבל.
לטבול מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה בכך.