קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

אספרגוס מוקפץ עם זיתים ובזיליקום

אספרגוס מוקפץ עם זיתים ובזיליקום
אספרגוס מוקפץ עם זיתים ובזיליקום עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 79 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: זיתים מוקפצים איטלקיים, קישואים מוקפצים עם שקדים וזיתים, ו שומר מוקפץ עם עגבניות וזיתים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את האספרגוס, 1/4 כפית מלח וכמה פלפל ומבשלים, ערבוב, עד האספרגוס הוא ירוק בהיר פריך-מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פלפלפלפל
מלחמלח
4
מוסיף את הזיתים, בזיליקום ו 1/4 כפית מלח ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
מלחמלח
5
לשרת.

ציוד