אם יש לך מלח, מורל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אספרגוס עם Morels ו Tarragon, אספרגוס עם Morels, ו מורלים טריים ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אספרגוס לבן וירוק בנפרד בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק רך, כ 5 דקות עבור אספרגוס לבן; כ 3 דקות עבור אספרגוס ירוק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס לבן
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר אספרגוס עם כף מחוררת למסננת ולשטוף מתחת למים קרים( כדי להפסיק לבשל), ולאחר מכן לנקז שוב. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז sauté שאלוט, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מורלים ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
5
מוסיפים אספרגוס, טרגון, מלח, פלפל, הנותרים 3 כפות חמאה ו sauté, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
6
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
7
מגישים באופן מיידי.
1
אספרגוס יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת במגבות נייר.