קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אספרגוס-פילה חזיר ממולא

אספרגוס-פילה חזיר ממולא
בשר חזיר ממולא אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 142 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, מים, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. נסו דבש דיז'ון חזיר עם אספרגוס, פילה חזיר ממולא, ו פילה חזיר ממולא 2 ל -1 (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את התבלינים; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים חתך לאורכו למטה במרכז פילה חזיר בתוך 1/2 ב. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח; מכסים בניילון נצמד. משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
להסיר פלסטיק; לשפשף 1/2 כפית תיבול לערבב מעל בתוך של פילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
במחבת טפלון גדולה מביאים לרתיחה מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
מסננים אספרגוס ומניחים מיד במי קרח; מסננים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מניחים אספרגוס לאורכו מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מקפלים בשר על אספרגוס, מתחילים בצד ארוך, ומאובטחים בחוט מטבח. משפשפים את התיבול שנותר על בשר. גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 20-25 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 ליטר, מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את חלוץ לה סיליה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
חלוץ לה סיליה מלבק
חלוץ לה סיליה מלבק
2017 פינקה לה סיליה חלוץ מלבק הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות אלון הערות ההזדקנות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, אופייני מלבק, חיך בינוני המשרד אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם צלי בקר ארגטין עם "אמפנדות" טיפוסיות.