אספרגוס קלוי ומרק שרימפס עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חניתות אספרגוס, הרבס דה פרובנס, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו שרימפס ומרק תירס צלוי, שרימפס קלוי סויה-ג'ינג'ר ואספרגוס, ו שרימפס קלוי ג'ינג'ר עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את האספרגוס ואת השרימפס על תבנית אפייה טפטוף עם שמן זית. לזרוק אותם עם השמן ולאחר מכן פרושים בשכבה אחת.צלי עד שהשרימפס יהפוך לוורוד ואטום, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
העברה לצלחת. הפוך את האספרגוס מעל ולהמשיך לצלות עד רק רך, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
הסר מהתנור, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לאורכים 1 אינץ'.בינתיים, לחתוך את הגבעולים, צמרות נוצות וכל גבעולים חיצוניים חבולים מן הנורה שומר. שמור את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים ומשליכים את הליבה, ואז קוצצים את הנורה; מניחים בצד.
6
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מעיל המחבת עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את שומר, כרישה, פלפל אדום ו herbes דה פרובנס ו סאוט עד הירקות רק מתחילים לרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(ומנות בלבד)
8
מוסיפים את המניה ותפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. לבשל, חשופה, עד השומר הוא רך, על 15 דקות.