קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה ופרמג'יאנו-רג' יאנו

אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה ופרמג'יאנו-רג' יאנו
אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה ו Parmigiano-רג'יאנו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אספרגוס חניתות, ביצים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו, קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, ו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממלאים סיר גדול שני שליש מהדרך במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את החומץ הלבן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
4
מחזיק את קצה וגבעול של כל חנית אספרגוס, הצמד את האספרגוס שבו הוא יישבר באופן טבעי. זרוק את הקצוות. לזרוק את האספרגוס עם כ 1 כף שמן זית וקצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מניחים את האספרגוס בתנור וצולים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הפחת את החום על המים עד שהבועות במים נרגעו.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
בעדינות לפצח ולזרוק את הביצים לתוך המים. מבשלים את הביצים במשך 3 עד 4 דקות. כאשר נעשה, הלבנים יהיה מבושל דרך החלמונים יהיה חם אבל עדיין נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את הביצים מן הסיר כתמים את החלק התחתון של הכף על מגבת נייר לפני ציפוי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר את האספרגוס מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מחלקים את חניתות אספרגוס קלוי על צלחות העליון כל קבוצה של אספרגוס עם ביצה עלומה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ביצה עלומהביצה עלומה
11
מפזרים עם פרמזן מגורר וכמה פתיתים כתוש פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
מפזרים כמה טיפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר