אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה ופרמג'יאנו-רג' יאנו
אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה ו Parmigiano-רג'יאנו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אספרגוס חניתות, ביצים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו, קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, ו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ממלאים סיר גדול שני שליש מהדרך במים.
מוסיפים את החומץ הלבן ומביאים לרתיחה.
מחזיק את קצה וגבעול של כל חנית אספרגוס, הצמד את האספרגוס שבו הוא יישבר באופן טבעי. זרוק את הקצוות. לזרוק את האספרגוס עם כ 1 כף שמן זית וקצת מלח.
מניחים את האספרגוס בתנור וצולים במשך 15 דקות.
הפחת את החום על המים עד שהבועות במים נרגעו.
בעדינות לפצח ולזרוק את הביצים לתוך המים. מבשלים את הביצים במשך 3 עד 4 דקות. כאשר נעשה, הלבנים יהיה מבושל דרך החלמונים יהיה חם אבל עדיין נוזלי.
באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את הביצים מן הסיר כתמים את החלק התחתון של הכף על מגבת נייר לפני ציפוי הביצה.
מחלקים את חניתות אספרגוס קלוי על צלחות העליון כל קבוצה של אספרגוס עם ביצה עלומה.
מפזרים עם פרמזן מגורר וכמה פתיתים כתוש פלפל אדום.
מפזרים כמה טיפות שמן זית.