אספרגוס שומשום מוקפץ
אספרגוס שומשום מוקפץ נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם אספרגוס, זנגביל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מצוין. נסו אספרגוס שומשום מוקפץ, אספרגוס שומשום מוקפץ, ו אספרגוס מוקפץ ברוטב שומשום מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים קלות את האספרגוס לתוך המים הרותחים במשך 2 עד 3 דקות.
מסננים ומיד לצלול את האספרגוס לתוך קערה של מי קרח עד האספרגוס הוא מגניב; לנקז יבש לטפוח.
טוסט זרעי שומשום במחבת יבשה מעל חום בינוני עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות; להעביר צלחת ולהניח בצד להתקרר.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הזנגביל והאספרגוס למחבת, מתבלים במלח ומבשלים עד שהזנגביל ריחני, כ -5 דקות.
הסר מהחום; לזרוק עם שמן שומשום ושומשום לשרת.