אפוי צ'ילה Rellenos עם תירס ו Crema
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפוי צ'ילה Rellenos עם תירס ו Creman. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, מלח, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-903 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), Rellenos צ'ילה, ו צ'ילה Rellenos לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-375°.
בינתיים, אם יש לך תנור גז, להפוך את החום גבוה על אחד המבערים, ולהגדיר רבים של poblanos כפי שיתאים באח. קוק, מרפרף ומזיז את הצ ' ילי לעיתים קרובות עם זוג מלקחיים, עד שהשחיר מכל הצדדים. אם אין לך תנור גז, הפעל את broiler גבוה.
מניחים צ ' ילי על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום, ומניחים מתחת למטלית. קוק, מרפרף מדי פעם עם זוג מלקחיים, עד שמחשיך מכל הצדדים.
כאשר צ ' יילס מושחר, להעביר שקית פלסטיק חותם.
תן להם קיטור לפחות חמש דקות. כאשר נעשה זאת, לקלף את עורות מושחרים.
חותכים חריץ בצד של כל אחד, מתחיל מתחת לגבעול וממשיך עד הקצה. בזהירות להסיר את הזרעים, להיזהר לא לקרוע את צ ' ילה.
בעזרת סכין חדה, חותכים את הגרעינים מקלחי התירס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את הבצל ושום. מבשלים עד הבצל שקוף, כשתי דקות.
מוסיפים את התירס ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תירס הופך חום זהוב, כחמש דקות. כבה חום והנח בצד.
בזהירות דברים כל צ ' ילה עם שכבה של ½ כוס של תערובת תירס מוקפץ, ¼ כוס גבינה מגורר, ו 1 ½ כפות של קרם. לבסוף, להוסיף 1 ½ כף גבינה על גבי כל חריץ. כאשר ממולא, במקום כל צד חריץ צ ' ילה על צלחת אפייה.
מעבירים את תבנית האפייה למתלה האמצעי העליון בתנור ומבשלים עשר דקות. הפעל את המטגן גבוה, ומבשל עד שהגבינה היא חום זהוב, כחמש דקות.