קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

אפוי צ'ילה Rellenos עם תירס ו Crema

אפוי צ'ילה Rellenos עם תירס ו Crema
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפוי צ'ילה Rellenos עם תירס ו Creman. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, מלח, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-903 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), Rellenos צ'ילה, ו צ'ילה Rellenos לאפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-375°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בינתיים, אם יש לך תנור גז, להפוך את החום גבוה על אחד המבערים, ולהגדיר רבים של poblanos כפי שיתאים באח. קוק, מרפרף ומזיז את הצ ' ילי לעיתים קרובות עם זוג מלקחיים, עד שהשחיר מכל הצדדים. אם אין לך תנור גז, הפעל את broiler גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מניחים צ ' ילי על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום, ומניחים מתחת למטלית. קוק, מרפרף מדי פעם עם זוג מלקחיים, עד שמחשיך מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
כאשר צ ' יילס מושחר, להעביר שקית פלסטיק חותם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
תן להם קיטור לפחות חמש דקות. כאשר נעשה זאת, לקלף את עורות מושחרים.
6
חותכים חריץ בצד של כל אחד, מתחיל מתחת לגבעול וממשיך עד הקצה. בזהירות להסיר את הזרעים, להיזהר לא לקרוע את צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
7
בעזרת סכין חדה, חותכים את הגרעינים מקלחי התירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את הבצל ושום. מבשלים עד הבצל שקוף, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את התירס ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תירס הופך חום זהוב, כחמש דקות. כבה חום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
בזהירות דברים כל צ ' ילה עם שכבה של ½ כוס של תערובת תירס מוקפץ, ¼ כוס גבינה מגורר, ו 1 ½ כפות של קרם. לבסוף, להוסיף 1 ½ כף גבינה על גבי כל חריץ. כאשר ממולא, במקום כל צד חריץ צ ' ילה על צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
מעבירים את תבנית האפייה למתלה האמצעי העליון בתנור ומבשלים עשר דקות. הפעל את המטגן גבוה, ומבשל עד שהגבינה היא חום זהוב, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מגישים באופן מיידי.