אפונה ירוקה עם גבינה ועשבי תיבול
אפונה ירוקה עם גבינה ועשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 303 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח כשר, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: אפונה ועשבי תיבול גבינה טארטים, שכבה ירוקה עם גבינת עיזים ועשבי תיבול, ו סטייקים T-Bone עם גרני ירוק קצוץ, עגבניות צלויות עם גבינה, זיתים ועשבי תיבול.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מכוסה על חום גבוה, להביא את המים 1/2 כפית מלח לרתיחה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים 1 דקה עבור קפוא 3 עד 3 1/2 דקות עבור טרי.
הסר מהחום, לנקז במסננת ומיד לצלול את האפונה לתוך מים קרים כקרח כדי לעצור את הבישול.
בקערה בינונית לערבב יחד את חומץ היין האדום, שאלוט, מלח ופלפל. לטפטף לאט בשמן הזית תוך המשך לטאטא.
מוסיפים את האפונה, נענע, פטרוזיליה וגבינה ומערבבים לשלב. מכסים ומאפשרים לשבת במקרר במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.