אפונה מוקרם עם שאלוט פריכים
אפונה מוקרם עם שאלוט פריכים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, פפריקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. , שהוא מוצק. נסו תרד מוקרם עם שאלוט פריך, סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ו הצמד אפונה עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ושום ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות כדי לרכך.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה תוך ערבוב כדי ליצור רביכה דביקה.
להקציף את החלב ולהביא לרתיחה להיות בטוח להסיר את כל הגושים.
מוסיפים את האפונה, פרמזן, מרק עוף, מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומצקת את התערובת לתוך קערת הגשה.
מגישים מקושטים בצלצלים פריכים.
שים את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה בקערת ערבוב בינונית. לזרוק שאלוט לתוך הקמח כדי מעיל שווה.
שים את שאלוט לתוך מסננת רשת ולנער את הקמח העודף.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית.
מחממים את השמן עד כמעט עישון ומוסיפים את שאלוט. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט מתחילים חום, על 2 עד 3 דקות.
הסר את שאלוט מהמחבת על מגש מרופד מגבת נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.