קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה מוקרם עם שאלוט פריכים

אפונה מוקרם עם שאלוט פריכים
אפונה מוקרם עם שאלוט פריכים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, פפריקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. , שהוא מוצק. נסו תרד מוקרם עם שאלוט פריך, סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ו הצמד אפונה עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ושום ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה תוך ערבוב כדי ליצור רביכה דביקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
להקציף את החלב ולהביא לרתיחה להיות בטוח להסיר את כל הגושים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את האפונה, פרמזן, מרק עוף, מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
אפונהאפונה
מלחמלח
6
הסר מהחום ומצקת את התערובת לתוך קערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
7
מגישים מקושטים בצלצלים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
8
שים את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה בקערת ערבוב בינונית. לזרוק שאלוט לתוך הקמח כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
שים את שאלוט לתוך מסננת רשת ולנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מחממים את השמן עד כמעט עישון ומוסיפים את שאלוט. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט מתחילים חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
12
הסר את שאלוט מהמחבת על מגש מרופד מגבת נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת