קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

אפונה , פטה וקינואה ספרינג רולס עם עגבניות צלויות נאם פריק

אפונה , פטה וקינואה ספרינג רולס עם עגבניות צלויות נאם פריק
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. רוטב צ'ילה אדום תאילנדי-נאם פריק דאנג, שרימפס אורז מטוגן עם נאם פריק פאו ופריך Lemongrass, ו רסק צ'ילי אדום קלוי (נאם פריק פאו) מ' בישול תאילנדי יומיומי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כדי להפוך את נאם פריק, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף עם 1 כף של שמן זית, העונה, ואז לצלות במשך 1-2 שעות עד יבש למחצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
הסר מהתנור, תן מגניב, ואז עצה לתוך מעבד מזון עם החומרים הנותרים בליץ כדי בינוני טהור.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מבשלים את הקינואה במחבת של מים מלוחים רותחים בעקבות הוראות חבילה. עצה לקערה ולהניח בצד להתקרר. מבשלים את האפונה במשך 1 דקות במים רותחים, ולאחר מכן לנקז ולהפעיל תחת מים קרים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מסננים ביסודיות, עצה למעבד מזון ודופק לגושי טהור.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
להוסיף את זה קינואה מקורר יחד עם פטה, מנטה, בצל אביב וגרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מערבבים היטב לשלב ומתבלים לפי הטעם, מוסיפים עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
9
להניח סדין של פילו מולך, שמירה על שארית מכוסה מתחת למגבת תה לחה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
חותכים את filo במחצית לרוחב לעשות 2 ריבועים. עם פינה אחת מצביעה כלפיך (אז אתה מסתכל על צורת יהלום ולא ריבוע), כף 2 כף של המילוי ממש מתחת לקו המרכז וצורה לתוך יומן.
11
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה, ואז לקפל את 2 פינות בצד. שמירה על האצבעות בפינות, להביא את הפינה התחתונה מעל המילוי לכיוון המרכז, ואז להתגלגל בחוזקה לכיוון הפינה העליונה. חשוב לגלגל בחוזקה ככל האפשר, כך האגרולים באביב לבשל באופן שווה. חזור עם גיליונות filo הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
חום על שמן חמניות 3cm במחבת גדולה או ווק ומטגנים את האגרולים, בקבוצות, במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על נייר מטבח.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
14
מעבירים את האגרולים לצלחת ומגישים עם נאם פריק.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לאביב רולס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Sophora נוצץ rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Sophora Sparkling Rose
Sophora Sparkling Rose
זוכת מדליית זהב: 2014 תחרות היין הבינלאומי לוס אנג ' לסזה עלה נוצץ עשוי שרדונה ו פינו נואר יש צבע סומק ורוד אטרקטיבי חיך חושני עם מוס מתמשך, מרענן. ניחוחות פרחוניים מענגים וטעמי ענבים אדומים עסיסיים, דובדבנים ואשכוליות ורודות עם חומציות מאוזנת וגימור שמנת, דקדנטי.