מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך חמאה, כוסברה, חלפניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Buttery Pigeon Pea Dal (Mitti Handi Dal), veg handi, סגנון מסעדה veg diwani handi, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לכסות את אפונה יונה עם מים ולתת להשרות במשך 30 דקות.
מוסיפים את חלפניו חצוי, 1/2 כפית כורכום, 4 כוסות מים קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד האפונה הם רק רך, אבל לא מתפרק, על 15 דקות. בטל את חצאי חלפניו.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(או או רגיל)
5
בינתיים, בסיר בינוני אחר, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
7
מוסיפים את הבצל, שום, ג ' ינג ' ר jalapeo טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הבצל משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית כורכום יחד עם עגבניות וקיין ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הנוזל התאדה והעגבניות מתרככות, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
9
מוסיפים את האפונה ואת נוזל הבישול שלהם לתערובת העגבניות ומבשלים עד שהדאל מתעבה מעט, כ-5 דקות. מתבלים במלח. מערבבים את החמאה והכוסברה ומגישים עם אורז ונאן חם.