אפונה שדה, במיה, תירס משולב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. גשו לסופר וקנו את הפלפל, רוטב ווסטרשייר, במיה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אפונה שדה עם נקניק Okran ו-Andouille, אפוני שדה מבושלים, ו אפונה דרומית.
הוראות
1
לטגן הראשון 4 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 8 דקות או עד בצל הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים רוטב ווסטרשייר ואת 4 המרכיבים הבאים, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
3
מערבבים במרק ויין, ומביאים לרתיחה. מערבבים אפונה שדה, ולחזור לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים במיה, תירס, ואם יש צורך, עד 1/2 כוס מים; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים.