אפייה עם דורי: לימון-לימון קרם לימון
צריך מנה צמחונית בצד? אפייה עם דורי: לימון לימון לימון קרם לימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, ביצים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפייה עם דורי: עוגת גבינה עם קרם שמנת לפסח-או לא, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מתכונן: יש מדחום, רצוי מיידי לקרוא, מסננת ובלנדר (הבחירה הראשונה) או מעבד מזון בהיכון. להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר.
שים את הסוכר ואת ההתלהבות בקערת מתכת גדולה שניתן להתאים למחבת של מים רותחים. Off חום, לעבוד את הסוכר ואת ההתלהבות יחד בין האצבעות שלך עד הסוכר הוא לח, מגורען מאוד ארומטי.
להקציף את הביצים ואחריו מיץ לימון.
התאם את הקערה למחבת (ודא שהמים אינם נוגעים בתחתית הקערה) ובשל, תוך ערבוב עם המקצף ברגע שהתערובת מרגישה פושרת למגע. אתה רוצה לבשל את הקרם עד שהוא מגיע 180 ° F. כפי שאתה לטאטא את הקרם על חום - ואתה חייב לטאטא כל הזמן כדי לשמור על הביצים מן ערבול—תראה כי הקרם יתחיל את האור ואת קצף, אז הבועות יגדל, ולאחר מכן, כמו הקרם מתקרב 82°, זה יתחיל להתעבות ואת whisk ישאיר מסלולים. ראש בראש בשלב זה-המסלולים אומר הקרם הוא כמעט מוכן. אל תפסיק להקציף ואל תפסיק לבדוק את הטמפרטורה. ויש לי סבלנות-תלוי כמה חום אתה נותן את הקרם, להגיע לטמפ יכול לקחת עד 10 דקות.
ברגע שאתה מגיע 82°, למשוך את הקרם מהחום ולמתוח אותו לתוך מיכל של בלנדר (או מעבד מזון); להשליך את ההתלהבות.
תן את שאר הקרם בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתקרר עד 60°, כ 10 דקות.
הפעל את הבלנדר גבוה, עם המכונה הולך, להוסיף על 5 חתיכות של חמאה בכל פעם. לגרד את הצדדים של המיכל לפי הצורך בזמן שאתה משלב את החמאה. לאחר החמאה היא, לשמור על המכונה הולך-כדי לקבל את האור המושלם, מרקם אוורירי של חלומות קרם לימון, אתה חייב להמשיך לנצח את השמנת במשך 3 דקות נוספות. אם המכונה שלך מוחה ונעשה קצת חם מדי, לעבוד במרווחים של 1 דקות, נותן את המכונה קצת מנוחה בין פעימות.
יוצקים את השמנת לתוך מיכל, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי ליצור חותם אטום לצנן את הקרם לפחות 4 שעות או לילה. כאשר אתה מוכן לבנות את הטארט, פשוט להקציף את הקרם כדי לשחרר אותו ולכפות אותו לתוך קליפת הטארט.
הגשה: טארט צריך להיות מוגש קר, כי זה תענוג מסוים יש קרם קר להמיס בפה.
אחסון: בזמן שאתה יכול לעשות את קרם לימון קדימה (זה ישמור בfrige במשך 4 ימים במקפיא עד 2 חודשים), ברגע שהטארט בנוי, עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.