קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפייה עם דורי: לימון-לימון קרם לימון

אפייה עם דורי: לימון-לימון קרם לימון
צריך מנה צמחונית בצד? אפייה עם דורי: לימון לימון לימון קרם לימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, ביצים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפייה עם דורי: עוגת גבינה עם קרם שמנת לפסח-או לא, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתכונן: יש מדחום, רצוי מיידי לקרוא, מסננת ובלנדר (הבחירה הראשונה) או מעבד מזון בהיכון. להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שים את הסוכר ואת ההתלהבות בקערת מתכת גדולה שניתן להתאים למחבת של מים רותחים. Off חום, לעבוד את הסוכר ואת ההתלהבות יחד בין האצבעות שלך עד הסוכר הוא לח, מגורען מאוד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להקציף את הביצים ואחריו מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
התאם את הקערה למחבת (ודא שהמים אינם נוגעים בתחתית הקערה) ובשל, תוך ערבוב עם המקצף ברגע שהתערובת מרגישה פושרת למגע. אתה רוצה לבשל את הקרם עד שהוא מגיע 180 ° F. כפי שאתה לטאטא את הקרם על חום - ואתה חייב לטאטא כל הזמן כדי לשמור על הביצים מן ערבול—תראה כי הקרם יתחיל את האור ואת קצף, אז הבועות יגדל, ולאחר מכן, כמו הקרם מתקרב 82°, זה יתחיל להתעבות ואת whisk ישאיר מסלולים. ראש בראש בשלב זה-המסלולים אומר הקרם הוא כמעט מוכן. אל תפסיק להקציף ואל תפסיק לבדוק את הטמפרטורה. ויש לי סבלנות-תלוי כמה חום אתה נותן את הקרם, להגיע לטמפ יכול לקחת עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ברגע שאתה מגיע 82°, למשוך את הקרם מהחום ולמתוח אותו לתוך מיכל של בלנדר (או מעבד מזון); להשליך את ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תן את שאר הקרם בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתקרר עד 60°, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
הפעל את הבלנדר גבוה, עם המכונה הולך, להוסיף על 5 חתיכות של חמאה בכל פעם. לגרד את הצדדים של המיכל לפי הצורך בזמן שאתה משלב את החמאה. לאחר החמאה היא, לשמור על המכונה הולך-כדי לקבל את האור המושלם, מרקם אוורירי של חלומות קרם לימון, אתה חייב להמשיך לנצח את השמנת במשך 3 דקות נוספות. אם המכונה שלך מוחה ונעשה קצת חם מדי, לעבוד במרווחים של 1 דקות, נותן את המכונה קצת מנוחה בין פעימות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את השמנת לתוך מיכל, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי ליצור חותם אטום לצנן את הקרם לפחות 4 שעות או לילה. כאשר אתה מוכן לבנות את הטארט, פשוט להקציף את הקרם כדי לשחרר אותו ולכפות אותו לתוך קליפת הטארט.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
הגשה: טארט צריך להיות מוגש קר, כי זה תענוג מסוים יש קרם קר להמיס בפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
אחסון: בזמן שאתה יכול לעשות את קרם לימון קדימה (זה ישמור בfrige במשך 4 ימים במקפיא עד 2 חודשים), ברגע שהטארט בנוי, עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט