אפייה עם דורי: מאפינס תירס Corniest
אם יש לכם מלח, קמח תירס, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס תירס Corniest, מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest, ו אפייה עם דורי: Gourmandise (מתכונים דומים).
הוראות
מתכונן: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 204°. חמאה או לרסס את 12 תבניות מאפין בפח מאפין בגודל רגיל, או להתאים את התבניות עם כוסות מאפין נייר.
עבודה בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט. בכוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית או בקערה אחרת, לטאטא יחד את החמאה, חמאה מומסת, שמן, ביצה וחלמון.
יוצקים את החומרים הנוזליים על החומרים היבשים, עם מקציף או מרית גומי, בעדינות אך במהירות לערבב. אל תדאגו להיות יסודיים – הבלילה תהיה גבשושי וזה בדיוק כמו שזה צריך להיות. מערבבים את גרעיני התירס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין תבניות מאפין.
החלק את המחבת לתוך התנור ואופים 15 עד 18 דקות, או עד צמרות זהובות וסכין מוכנס לתוך מרכז המאפינס יוצא נקי. משוך את המחבת מהתנור בזהירות להרים כל מאפין מתוך התבנית שלה על מתלה כדי להתקרר.
מנה: המאפינס הם חמים נהדר או בטמפרטורת החדר ופיצול גדול במיוחד, קלוי ומרוסק עם חמאה או ריבה או שניהם (אם הם לא בסל לחם בארוחת ערב, כלומר).
אחסון: כמו כל מאפינס, אלה נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים. אם אתה רוצה לשמור אותם, עדיף לעטוף אותם אטום פופ אותם למקפיא, שם הם ישמרו במשך כחודש; מחדש חם בתנור 149°, אם אתה רוצה, או לפצל אותם וטוסט אותם—לעשות את זה והם יהיו הרבה יותר טעימים עם חמאה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש