קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפייה עם דורי: מאפינס תירס Corniest

אפייה עם דורי: מאפינס תירס Corniest
אם יש לכם מלח, קמח תירס, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס תירס Corniest, מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest, ו אפייה עם דורי: Gourmandise (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתכונן: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 204°. חמאה או לרסס את 12 תבניות מאפין בפח מאפין בגודל רגיל, או להתאים את התבניות עם כוסות מאפין נייר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבודה בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט. בכוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית או בקערה אחרת, לטאטא יחד את החמאה, חמאה מומסת, שמן, ביצה וחלמון.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את החומרים הנוזליים על החומרים היבשים, עם מקציף או מרית גומי, בעדינות אך במהירות לערבב. אל תדאגו להיות יסודיים – הבלילה תהיה גבשושי וזה בדיוק כמו שזה צריך להיות. מערבבים את גרעיני התירס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין תבניות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
החלק את המחבת לתוך התנור ואופים 15 עד 18 דקות, או עד צמרות זהובות וסכין מוכנס לתוך מרכז המאפינס יוצא נקי. משוך את המחבת מהתנור בזהירות להרים כל מאפין מתוך התבנית שלה על מתלה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מנה: המאפינס הם חמים נהדר או בטמפרטורת החדר ופיצול גדול במיוחד, קלוי ומרוסק עם חמאה או ריבה או שניהם (אם הם לא בסל לחם בארוחת ערב, כלומר).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ריבהריבה
6
אחסון: כמו כל מאפינס, אלה נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים. אם אתה רוצה לשמור אותם, עדיף לעטוף אותם אטום פופ אותם למקפיא, שם הם ישמרו במשך כחודש; מחדש חם בתנור 149°, אם אתה רוצה, או לפצל אותם וטוסט אותם—לעשות את זה והם יהיו הרבה יותר טעימים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש