קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד

אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד
אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 604 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם זנגביל, שוקולד מריר, שוקולד מריר-2 אונקיות ו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת, אפייה עם דורי: Gourmandise, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת ולשים אותו על תבנית אפייה מרופדת. (ודא המחבת שלך מודד אמיתי 9-x-9 אינץ'; ראה לעיל.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שים את הזנגביל והסוכר הטריים בקערה קטנה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה ותבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
עבודה עם מערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף משוט, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר חום יחד במהירות בינונית עד שהם קלים ורכים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל ביצה נכנסת. אל תדאג אם התערובת נראית מקושטת בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
יוצקים את המולסה ומכים עד חלקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את השוקולד נמס יחד עם זנגביל מסוכר. עדיין במהירות נמוכה, מוסיפים את החומרים היבשים בשלוש תוספות ואת חלב החמאה בשני (להתחיל ולסיים עם החומרים היבשים), ערבוב הבלילה רק כמה שצריך כדי למזג את החומרים. מקפלים את השוקולד הקצוץ ואת זנגביל בסירופ, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת (זכור, אם המחבת שלך היא קטנה, לא למלא אותו לחלק העליון).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים כ -40 דקות, או עד העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת וסכין מוכנס עמוק לתוך המרכז יוצא נקי. אל תהיה מודאג אם העוגה יש כיפה סדוק—זה יירגע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להעביר את העוגה למתלה, מגניב במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגה. פנה ימינה וקרר לטמפרטורת החדר לפני הציפוי. (הקצוות של העוגה עשוי להיות די חום, אבל לא לדאוג - אתה יכול לקצץ אותם אחרי שאתה קרח את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
9
כדי להפוך את הדובדבן: להתאים קערה על מחבת של מים רותחים, לשים את השוקולד וקפה בקערה ומערבבים מדי פעם עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הקערה, באמצעות מקצף קטן, מערבבים את החמאה, 1 כף בכל פעם. מנפים את הסוכר של הממתקים על השוקולד ומערבבים אותו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להעביר את הקערה לדלפק ולתת הדובדבן לשבת במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
שים את זנגביל, עדיין על המדף, על פיסת נייר שעווה או נייר כסף (טפטוף תופס).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
יוצקים את הדובדבן על מרכז העוגה ולהשתמש מרית מתכת ארוכה כדי להפיץ את הדובדבן באופן שווה על גבי. אפשר את הציפוי להגדיר במשך 30 דקות (אתה יכול למהר את זה לאורך ידי מצמרר את העוגה בקצרה). אם הקצוות של העוגה הם overbaked, עכשיו זה הזמן לקצץ אותם. ואז לחתוך את העוגה ל 9 חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מגישים את עוגת הזנגביל כפי שהוא או עם קצפת או קרם fraîche crème.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2
אחסון: זנגביל הוא שומר טוב. אתה יכול לעטוף אותו ולשמור אותו בטמפרטורת החדר במשך כ 3 ימים או להקפיא אותו, קר וכל, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר-2 אונקיות נמסו ומקורר, 4 אונקיות קצוצות דקשוקולד מריר-2 אונקיות נמסו ומקורר, 4 אונקיות קצוצות דק156דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מקל פלוס 3 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרמקל פלוס 3 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםג'ינג'ר קצוץ דק בסירופ (זמין בשווקים אסיה), אופציונליג'ינג'ר קצוץ דק בסירופ (זמין בשווקים אסיה), אופציונלי0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום בהיר(ארוז) סוכר חום בהיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה (לא blackstrap)מולסה (לא blackstrap)12 כפיות אבקת שוםקפה חזקקפה חזק12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרכפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר