קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן

אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. אם יש לכם חלמונים ביצה, ביצים, שזיפים מיובשים שמנמנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה.

הוראות

1
יוצקים את החלב, שמנת וסוכר חום לתוך סיר בגודל בינוני. הקש על גרגרי allspice עם החלק האחורי של סכין כבד כדי לפגוע בהם מעט ולהוסיף את פירות יער לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר מהחום, כיסוי ותלול במשך 10 דקות.
3
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 191°. חמאה שמונה כוסות פודינג 6 אונקיה או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ולשים את החתיכות בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיף שזיפים מיובשים, זורק לשלב. מחלקים את הלחם ואת תערובת שזיפים באופן שווה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
שים את הביצים, חלמונים ווניל בכוס מדידה עם זרבובית או בקערת ערבוב; להקציף כדי להתמזג. מסננים את החלב הספוג לתוך הביצים, מקציפים כל הזמן. (להשליך את גרגרי allspice.)
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים על 1/3 כוס פודינג לתוך כל ramekin. לדחוף את הלחם למטה לתוך פודינג עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הוסף יותר פודינג לאט עד הכוסות מלאות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
9
בואו לעמוד במשך 10 דקות, כך הלחם יכול לספוג את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
10
מפזרים את הסוכר המגורען על צמרות הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
11
מניחים את ramekins במחבת צלייה גדולה. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד סכין מוכנס ליד המרכז פודינג יוצא נקי ואת צמרות נפוחות וזהב (נפוח חשוב כאן).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
הסר את puddings כדי מתלה להתקרר.
14
הגשה: אלה יכולים להיות מוגשים חמים, לאחר קירור במשך כ 20 דקות, בטמפרטורת החדר או מקורר; לכל אחד יש מעריצים שלה.
15
אחסון: מכוסה, פודינג ישמור לילה במקרר.