תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל אורז ספרדי לבבי לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו זיתים, פלפלים חלפיניו, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו אורז ספרדי לבבי, אורז ספרדי אופים, ו אורז ספרדי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר בקר, בצל ופלפל ירוק במחבת החמה עד בשר משחימים ומתפוררים, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך גריז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים תערובת בקר, עגבניות חתוכות לקוביות עם פלפלים ירוקים צ 'ילה, מים, אורז, רוטב צ' ילה, זיתים, פלפלים חלפיניו, שום, מלח, סוכר חום, כמון טחון, רוטב ווסטרשייר, פלפל קאיין, ופלפל שחור יחד בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)