אפיית אורז ספרדית לבבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל אורז ספרדי לבבי לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו זיתים, פלפלים חלפיניו, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו אורז ספרדי לבבי, אורז ספרדי אופים, ו אורז ספרדי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר בקר, בצל ופלפל ירוק במחבת החמה עד בשר משחימים ומתפוררים, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך גריז.
מערבבים תערובת בקר, עגבניות חתוכות לקוביות עם פלפלים ירוקים צ 'ילה, מים, אורז, רוטב צ' ילה, זיתים, פלפלים חלפיניו, שום, מלח, סוכר חום, כמון טחון, רוטב ווסטרשייר, פלפל קאיין, ופלפל שחור יחד בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך.
מביאים תערובת בקר ואורז לרתיחה, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתערבבים, כ -30 דקות. מערבבים ב 1 גבינת צ ' דר כוס.
העברת תערובת 2 1/2 תבשיל קדרה ולחץ בחוזקה. למעלה עם גבינת צ ' דר 1 כוס הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה מבעבע, 10 עד 15 דקות. למעלה עם כוסברה קצוצה.