אפיית ארטישוק עוף
ניתן להכין את המתכון לאפיית ארטישוק עוף תוך שעה ו-10 דקות בערך . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא חלב זה מכיל 767 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, ערמוני מים, מרק קרם סלרי מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף מטוגן עם לבבות וזיתים ארטישוק , עוף ארטישוק שום בבישול איטי קל וקרוטוני ארטישוק עם גוואקמולי .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים מרק ומיונז. מערבבים פנימה את העוף, הארטישוק, ערמוני המים, תערובת האורז עם תכולת חבילת התיבול, פטריות, בצל, פימיינטוס ופלפל.
כף לתוך 2-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שהשוליים מבעבעים והאורז רך.