אפיית ביצת חזיר וגבינה
אפיית ביצי חזיר וגבינה נמשכת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינה שוויצרית, חזיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: אפיית ביצי שינקן וגבינה , אספרגוס, אפיית חזיר וביצה , ואפיית חזיר וביצה אביבית .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים ביצים במהירות בינונית-גבוהה במשך 2 דקות או עד לקבלת צבע לימון.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לביצים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
יוצקים לתוך 11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 24-28 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.