קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות46
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית בשר חזיר וכרוב ניצנים

אפיית בשר חזיר וכרוב ניצנים
אפיית בשר חזיר ונבט בריסל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 42 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש גבינת אסיאגו, פירורי לחם, חזיר וגבינת פרמזן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 91%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טוויסט ונבט: פיצה כרוב ניצנים ובייקון, סלט כרוב ניצנים וגראטן כרוב ניצנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי
2
מערבבים יחד את נבטי בריסל, בשר חזיר, פטריות, בצל ירוק, גבינת פרמזן, גבינת אסיאגו וכרוב כבוש בקערה גדולה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, הבזיליקום והפלפל; לזרוק עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
יוצקים את התערובת הזו לתבנית אפייה של 2 ליטר ומפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנבטים רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת אסיאגו מגוררתגבינת אסיאגו מגוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי20כרוב ניצנים, חצויכרוב ניצנים, חצוי2(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון3בצל ירוק קצוץ דק (מנה לבנה בלבד)בצל ירוק קצוץ דק (מנה לבנה בלבד)6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוביהקוביה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1086 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב כבוש, מנוקזכרוב כבוש, מנוקז