אפיית דגים פריכים
אפיית דגים פריכים היא ללא גלוטן ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק פטריות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מקלות דגים פריכים, דגים אפויים פריכים, ו דגים פריכים בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אורז בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
יוצקים מים רותחים על אורז. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעמוד 5 דקות. לחשוף.
מערבבים מרק ומים; יוצקים מעל ברוקולי.
מפזרים חצי מהגבינה. למעלה עם דגים; מפזרים גבינה נותרת.
אופים 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.