קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

אפיית חצילים ופלפל אדום

אפיית חצילים ופלפל אדום
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, אפיית חצילים ופלפל אדום עשויה להיות מתכון יוצא דופן ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חומץ בלסמי, בצל, שום ומלח ופלפל גרוס. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה חצילים פלפל אדום , מטבל פלפל אדום חציל קלוי , וקונפי פלפל אדום חריף וחצילים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
2
מערבבים פלפל אדום, בצל ושום בקערת ערבוב גדולה; מתבלים בבזיליקום, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי על תערובת הפלפלים; לזרוק כדי לצפות את הירקות בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מברישים את פרוסות החציל בשמן זית לציפוי דק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מורחים כ-1/3 מתערובת הפלפלים בתחתית תבנית אפייה מרובעת מזכוכית; מעליו שכבה של כ-1/3 מהחציל. חזור על השכבות פעמיים נוספות. השכבה הסופית העליונה עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה משחימה והירקות מבעבעים, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)