אפיית לחם: לחם אפייה
גשו לסופר וקנו מתובל, זרעי סלרי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו לחם חמאת גבינת הרבד, אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, ו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת כיכר עם תרסיס אפייה.
שלב 2 כוסות קמח עם שמרים, מים, סוכר, מלח, שמיר, זרעי סלרי, מלוח, ושמן זית בקערה בינונית. היכו נמוך עם מערבל יד עד שכל החומרים משולבים. להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד גלוטן מפותח היטב; הבלילה תחזיק יחד בסדינים אם אתה מנסה להרים אותו עם כף.
מוסיפים את הקמח הנותר ומערבבים עם כף עץ עד שהקמח משולב באופן שווה בבצק.
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה. להרטיב את הידיים להחליק את החלק העליון של הבצק ואפילו את זה במחבת. ריססו את החלק העליון של הבצק בתרסיס אפייה או בתרסיס בישול וכסו את המחבת בניילון נצמד. מניחים בצד עד הבצק הוכפל בגודל, כ 40 דקות.
מחממים את התנור ל-375 ° F. כאשר הבצק הוכפל, מסירים את גלישת הפלסטיק ואופים ב-375 ° F עד שהלחם משחיט בצורה יפה את הבצק דרך, כ-45 דקות.
הסר את הלחם מהמחבת ולתת לו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.