אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה
גשו לסופר וקנו שמן זית, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחמניות מתוקות, אפיית לחם: לחמניות בטטה, ו אפיית לחם: לחמניות חמאה מהירות.
הוראות
שים את כל מרכיבי הבצק למעט מים ושמן זית בקערה של מעבד המזון שלך. דופק מספר פעמים כדי להפיץ מרכיבים, ואז להשאיר את המעבד פועל.
מוסיפים את המים לאט דרך צינור ההזנה, מהר ככל שהקמח יכול לספוג את המים. להשאיר אותו פועל עד שהוא יוצר כדור. כבה את המעבד ובדוק את הבצק לגמישות. זה יהיה דביק. אם הבצק אינו גמיש, לשמור על עיבוד פרץ 30 שניות, לבדוק את הבצק בכל פעם. אם זה מתחיל להרגיש חם למגע, תן לו לנוח 5 דקות כדי להתקרר לפני המשך העיבוד. כאשר הבצק הוא גמיש מספיק, להסיר את הבצק מן המעבד, ליצור אותו לתוך כדור, לטפטף עם קצת שמן זית, ולשים אותו לתוך קערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל בגודל, כשעה.
מפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה ומחממים מראש את התנור ל 300 מעלות. כן, 30.
כאשר הלחמניות עלו, קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק החוצה. ללוש אותו בקצרה, ולאחר מכן לחלק אותו ל8 חתיכות. צרו כל אחד לכדור, ואז שטחו כל כדור לדיסק. למתוח כל דיסק לכ 4 אינץ ' בקוטר.
מניחים את חומרי המילוי במרכז הבצק עם הבשר בחלק העליון והתחתון.
ואז למשוך את הצדדים להיפגש במרכז, ולחץ כדי לאטום את התפרים.
מניחים את הצד תפר לחמניות למטה על תבנית אפייה מוכן. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות, כ -35 דקות. כאשר הלחמניות עלו, אופים ב 300 מעלות עד הלחמניות הם רק בקושי השחמה, על 40 דקות.
הסר את הלחמניות מהמחבת להתקרר על מדף, ואז לקרר או להקפיא.
כדי לסיים לאפות לחמניות אפויות שלך, מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות, ואופים את הלחמניות עד שהם משחימים יפה, על 15 דקות. ללחמניות הקפואות שלך, להפשיר ראשון, אז לאפות.