המתכון הסלמון היווני שיפודי פירות ים מוכן תוך כ 23 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 290 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא צדפות, אזובית, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: שיפודי פירות ים, שיפודי פירות ים Herbed, ו מתכונים ב Penzeys תבלינים פירות ים שיפודים.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.