אפיית לחם: צ'דר ועוגיות בצל ירוק
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים בצל ירוק צ'דר (ואיך להכין ביסקוויטים רכים), צ'דר-ביסקוויטים בצל ירוק, ו צ'דר בצל ירוק ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-400°F ומייפים תבנית אפייה בנייר אפייה לניקוי קל. בקערה בינונית. מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח,
חותכים את החמאה לכמה חתיכות ולהוסיף אותו לקמח, עם קצות האצבעות שלך, לשפשף את החמאה לתוך הקמח עד שיש לך חתיכות קטנות מאוד לאורך כל הדרך.
מוסיפים את הגבינה ואת בצל ירוק, ומערבבים להפיץ.
מוסיפים את החלב ומערבבים לשלב.
קמח משטח העבודה שלך בקלילות.
הסר את הבצק מהקערה, לשים אותו על פני השטח המשוריין שלך, וללטף אותו לריבוע מחוספס על 9 סנטימטרים. מקפלים את הבצק בשלישים, כמו מכתב, לטפוח אותו שוב עד שהוא על סנטימטר עבה, להפוך אותו 90°, לקפל בשלישים שוב.
אבק משטח העבודה שלך עם קמח שוב, במידת הצורך, לגלגל את הבצק לעובי של 1/2 עד 3/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים או כלי דומה אחר, לחתוך עיגולים מהבצק ולמקם אותם על תבנית האפייה מוכן שלך.
לגלגל מחדש את השאריות. אתה תקבל עלייה טובה יותר מתוך אצווה הבאה של ביסקוויטים אם אתה שומר את הבצק מכוון באותו אופן במקום לגלגל אותו או לנפץ אותו יחד. הקיפול בשלבים הקודמים יצר שכבות אופקיות הגורמות לביסקוויטים לעלות, בדיוק כמו השכבות בקרום בצק או בצק עלים. לכן, כאשר אתה משלב את השאריות, לשמור על השכבות האופקיות אופקית ככל האפשר.
חותכים יותר ביסקוויט מבצק הביסקוויטים rerolled. אם אתה לא רוצה בסופו של דבר עם אפילו יותר שאריות, לשקול חיתוך אצווה השנייה לריבועים במקום סיבובים.
במקום לגלגל את השאריות בפעם השלישית, אתה יכול לעשות כמה ביסקוויטים בעבודת יד ממה שנשאר אחרי המנה השנייה נחתכת הם לא יהיו יפים, אבל הם בסדר כמו דגימות לטבח.
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חלב או חמאה מומסת, אם תרצה, ואופים ב 204° עד השחמה קלה, על 20 דקות