אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחמניות מתוק תפוח קינמון עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, מלח, קמח לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחמניות קינמון, תפוח קינמון מתוק לחמניות קוף, ו אפיית לחם: לחמניות מתוקות בשחור לבן.
הוראות
שים את השמרים, קמח, 2 כפות סוכר, 1 כפית מלח, 2 כפות חמאה, 1 כפית תמצית שקדים ו 1 כוס מים קרים לתוך מכונת הלחם שלך. (זהו סדר מילאתי שלי, אבל שמתי לב כי הסדר הנכון תלוי במכונה. בצע את ההוראות של היצרן שלך) להגדיר את מכונת הלחם להגדרה ללוש בלבד. במודל הזה, השתמשתי בהגדרת הלישה לפיצה. אם יש עלייה אחרונה ארוכה במכונה שלך, שקול להוציא את הבצק מוקדם יותר (אלא אם כן אתה מתכנן לאפות מיד). כאשר הלישה נעשית, טפטוף כמות קטנה של שמן זית לתוך שקית zip-top ולהעביר את הבצק לתיק. לסחוט את האוויר לקרר את הבצק בן לילה.
בינתיים, להמיס 1 כף חמאה במחבת קטנה. לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים דק, ושחרר אותם למחבת. לבשל, ערבוב לפי הצורך, עד התפוח הוא מזלג מכרז.
מעבירים את התפוח למכולה אחסון ומקררים עד הצורך. אתה יכול לבשל את התפוחים למחרת, אבל אתה רוצה אותם להיות מקורר לחלוטין לפני שאתה משתמש בהם.
כאשר אתה מוכן להרכיב, לקחת את 4 כפות הנותרים של חמאה מתוך המקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר. לרסס תבנית אפייה מרובע Pyrex עם תרסיס אפייה (אם אתה רוצה ביטוח נוסף קטן נגד דבק-או שאתה יכול להשתמש במחבת מתכת אם אתה רוצה, אבל אני מעדיף את Pyrex לזה.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש אותו בקצרה, ואז לגלגל אותו החוצה למלבן על 10 x 15 אינץ'. עם אחד הצדדים הארוכים הפונים אליכם, מורחים את החמאה הריכה על הבצק המתחילה בקצה הקרוב אליכם ועד למרחק של סנטימטר או שניים מהקצה המרוחק. זה בסדר אם יש פערים וגושים של חמאה, כל עוד זה מופץ באופן שווה במקצת מצד לצד. מעל החמאה עם הסוכר, שוב משאיר סנטימטר או שניים בקצה הרחוק חשוף. לעשות את אותו הדבר עם הקינמון. שוב, זה בסדר אם זה לא מושלם אפילו.
הסר את התפוחים מהמקרר והנח שורה של אותם על פני הבצק על הקצה הקרוב אליך. השאירו פער של כ -2 אינץ ' ומניחים שורה נוספת של תפוחים. (זה משאיר מקום לעשות את הסיבוב הראשון של הספירלה. תלוי כמה דק הפרוסות שלך, ואיך אתה מסדר את התפוחים שלך, זה עשוי להשתמש בכולם. אם לא, למקם שורה אחרת ממש מעל השורה השנייה, ולהמשיך עד שכל התפוחים משמשים למעלה.
החל בקצה הקרוב ביותר אליך, להתחיל לגלגל את הבצק למעלה, בסגנון ג ' לי רול, עד שתגיע לקצה הרחוק. לאטום את התפר. סדר את היומן שיצרת כך שהוא קצת עבה באופן שווה מקצה לקצה. חותכים את הלוגריתם לשלישים, ואז חותכים כל אחד מהם לשלישים שוב, אז יש לכם 9 חתיכות.
מניחים את החלקים, הצדדים ספירלה למעלה, במחבת מוכן. לחץ על הלחמניות כדי שכולם יהיו באותו גובה. אתה לא רוצה למעוך אותם למוות, פשוט תלחץ בעדינות. זה בסדר אם הם נוגעים אחד בשני. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה. תלוי כמה הבצק שלך התחמם, זה עלול לקחת כמה שיותר שעה לעלות. עדיף לתת לו לעלות באופן מלא מאשר לאפות אותו לפני שיש לו זמן לקבל רכות, אז אם זה צריך יותר זמן, להיות סבלני. כ 20-30 דקות לפני לחמניות עלו באופן מלא (או מוקדם יותר, אם אתה מעדיף) מחממים את התנור ל 325 מעלות.
כאשר לחמניות הוכפלו בגודל ולהרגיש נפוחות כאשר אתה נוגע בהם, להסיר את לעטוף פלסטיק ולאפות אותם ב 325 מעלות עד מבושל דרך ושחמה יפה, כ 45 דקות. יש סיכוי להיות קצת דייסה מסוכרת בתחתית המחבת, אז להפוך את הלחמניות החוצה ולתת להם לנוח במהופך הראשון, לפני שאתה הופך אותם כדי לסיים את הקירור.