אפיית סלמי פנה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לאפות סלמי פנה. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, זיתים, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 60%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפיית סלמי פנה, אופים תפוחי אדמה גביני עם סלמי, ו אופה בקר פנה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מסננים ומניחים בצד. במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, הפלפלים האדומים הירוקים והמתוקים, הסלמי, הזיתים, המלח והפלפל. מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פסטה.
שלב גבינות. כף מחצית מתערובת הפסטה ל -2 קו ' משומן. תבנית אפייה.
מפזרים 1-1 / 3 כוסות גבינה.
שכבה עם שאר הפסטה והגבינה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להמסת מבעבע וגבינה.