אפיית עוף איטלקית
המתכון עוף איטלקי לאפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות שרי, שיני שום, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אפיית עוף איטלקית, מנה אחת עוף איטלקי ואורז אופים, ו עוף בסגנון איטלקי נקניק ואורז אופים.
הוראות
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד שמתרככים.
מוסיפים את האורגנו, העגבניות והסוכר, התזה קטנה של חומץ וקצת מלח ופלפל, ואז מבשלים במשך 20 דקות עד שהרוטב הוא ממש עבה. מערבבים את העוף ומעבירים לתבנית אפייה.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
לקרוע את המוצרלה בגושים, ואז לפזר על עם פירורי הלחם עם קצת יותר פלפל טחון.
אופים במשך 20 דקות עד העוף הוא צנרת חם דרך והחלק העליון הוא זהב מבעבע. לאכול עם מחית, תפוחי אדמה ז ' קט, אורז או פסטה.