ניתן להכין את המתכון לאפיית ביסקוויטים עוף תוך שעה ו-20 דקות בערך . מנה אחת מכילה 775 קלוריות , 57 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם קמח, רוטב ווסטרשייר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אפיית ביסקוויטים עוף , אפיית עוף וביסקוויט ואפיית ביסקוויטים עוף .
הוראות
1
בסיר גדול מערבבים את המרק, העוף, הבצל, הסלרי, המלח ועלה הדפנה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר עוף מהמרק; מגניב. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, הסר את העור והבשר מהעצמות. השליכו עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
לחתוך בשר. מסננים מרק. שמור ירקות ו-1 כוס מרק; להשליך עלה דפנה. (לזרוק או לשמור את המרק שנותר לשימוש אחר.) מסדרים עוף וירקות בכלי משומן של 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
לרוטב, ממיסים חמאה בסיר. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל והמאס עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את החלב, רוטב ווסטרשייר והמרק השמור. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מייס קרקע
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
6
לביסקוויטים, בקערה קטנה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים חלב רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
על משטח מקומח ללוש 8-10 פעמים. טפחו לריבוע בעובי של 1/2 אינץ' וחתכו לרבעים. מסדרים ביסקוויטים מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 17-20 דקות או עד שהביסקוויטים מזהיבים.