אפיית עוף חורף
אופים עוף החורף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו תפוחים, רוטב ברביקיו, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו חורף בלסמי לזרוק יחד לאפות, סופלה סקווש חורף אופים, ו חורף בשר חזיר צ'ופ אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
לנקב את הבטטה כמה פעמים עם מזלג לחתוך לשניים.
מניחים צלחת מיקרוגל בטוח; לשפוך מים על 1/2 אינץ ' עמוק. מבשלים במיקרוגל 10 דקות.
מסדרים את הבצל, התפוח והגזר לתחתית צלחת האפייה מוכנה.
צחצח את רוטב הברביקיו משני צידי חזה העוף ושכב על הירקות. מקלפים את הבטטה וחותכים לחתיכות גדולות; מפזרים לתבנית האפייה.
מפזרים את החמוציות על הצלחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף רך וכבר לא ורוד במרכז, 45 עד 55 דקות. אפשר להתקרר 5 דקות לפני ההגשה.