אפיית פלורט שמנת
קרם Floret לאפות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, קמח, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שווייצרי שקדים Floret אופים, אורז בר Floret לאפות, ו שווייצרי-שקדים Floret לאפות-טעם של הבית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא 1 ב. של מים לרתיחה; להוסיף כרובית. הפחת חום; כיסוי ומבשל במשך 10-12 דקות או עד פריך במכרז.
בסיר אחר, להביא 1 ב. של מים לרתיחה; להוסיף ברוקולי. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ירקות ושוטפים במים קרים.
ממיסים חמאה בסיר. מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה להוסיף שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים קליפת תפוז, מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מסדרים כרובית וברוקולי בשורות חלופיות ב-3 qt. או 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם רוטב שמנת וגבינה.
אופים, חשוף, ב 325° במשך 20-25 דקות או עד מחומם דרך.