אפיית תפוחי אדמה בצל פריך
אופה תפוחי אדמה בצל פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. לך לחנות ותביא חמאה, בצלים מטוגנים, תירס קרנל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אפיית תפוחי אדמה בצל פריך, אופה בטטה פריך, ו אופה תפוחי אדמה שוויצרי בצל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 1 1/2-צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, חלב חום, מים וחמאה לרתיחה. מערבבים תפוחי אדמה רק עד לחלח; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים עם מזלג עד חלקה. מערבבים תירס.
כפית חצי תערובת תפוחי אדמה לצלחת.
מפזרים 1/2 כל גבינה ובצל. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה; מפזרים גבינה ובצל שנותרו.
אופים 10 עד 15 דקות או עד גבינה מותכת בצל הם זהובים.