אפיק עוף וגבינה פניני
עוף אפוי וגבינה פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, עשבי תיבול, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פאניני גבינה בגריל עוף באפלו, פאניני עוף באפלו עם גבינה כחולה וסלרי, ו פניני עוף עם תפוחים, גבינה שוויצרית וקורנית.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חמאה ועשבי תיבול עד מעורבב; להפריש.
עוף העונה עם מלח ופלפל. ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. לבשל עוף בשמן על 5 דקות, הופך מדי פעם, עד כבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף מחבת; להפריש ולשמור חם. לאותו מחבת, להוסיף בצל; לבשל על 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
הסר בצל מחבת, להפריש. להפחית חום בינוני.
מורחים חצי כפית נדיבה חמאה על מחוץ לכל 4 חצאי הלחם.
מניחים 2 חצאים במחבת מחוממת, בצד החמאה למטה. למעלה כל אחד עם 1 פרוסת גבינה, חזה עוף 1, מחצית הבצל עגבניות פרוסות, ועוד פרוסת גבינה. למעלה עם חצאי פיתה הנותרים.
מבשלים על 2 דקות, לחיצה למטה עם מרית, עד התחתון הוא חום זהוב. הפעל; לבשל על 2 דקות יותר, לחיצה שוב עם מרית, עד גבינה מותכת. כדי לשרת, לחתוך כל כריך לשניים.