צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פירה בערוגת תפוחי אדמה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה חלודים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו אפיק פירה, אפיק פירה, ו אפיק פירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי לעשות את זה...
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם השום ומספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות. (ניתן לעשות עד לנקודה זו עד 4 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד מזלג מכרז.
4
ניקוז. הכה עם מיקסר חשמלי או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרסק תפוחי אדמה
5
תוסיף את החמאה. בהדרגה להוסיף את החלב עד תפוחי האדמה הם רכים. תערובת במלח ועשבי תיבול.