קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק ואוכמניות מתפוררים

אפרסק ואוכמניות מתפוררים
אפרסק אוכמניות מתפורר הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 447 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, גרידת לימון, אפרסקים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו אפרסק ואוכמניות מתפוררות, אפרסק ואוכמניות בודדים מתפוררים, ו אפרסק אמרטו מתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לטבול את האפרסקים במים רותחים למשך 30 שניות עד 1 דקה, עד העור שלהם לקלף בקלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מניחים אותם מיד במים קרים. מקלפים את האפרסקים, פורסים אותם ל טריזים עבים ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, הסוכר המגורר והקמח. לזרוק היטב. מערבבים בעדינות את האוכמניות. אפשר לתערובת לשבת במשך 5 דקות. כף את התערובת לרמקינס או כוסות רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
לציפוי, שלבו את הקמח, הסוכר המגורר, הסוכר החום, המלח, הקינמון והחמאה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף משוט.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה. משפשפים את התערובת בקצות האצבעות עד שהיא מתפוררת גדולה, ואז מפזרים באופן שווה על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים את הרמקינס על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 40 עד 45 דקות, עד שהצמרות משחימות ופריכות והמיצים מבעבעים.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
אם אתה רוצה להכין את אלה מוקדם, אחסן את הפירורים הלא אפויים במקרר ואפה לפני ארוחת הערב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)