אפרסק ואוכמניות מתפוררים
אפרסק אוכמניות מתפורר הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 447 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, גרידת לימון, אפרסקים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו אפרסק ואוכמניות מתפוררות, אפרסק ואוכמניות בודדים מתפוררים, ו אפרסק אמרטו מתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
לטבול את האפרסקים במים רותחים למשך 30 שניות עד 1 דקה, עד העור שלהם לקלף בקלות.
מניחים אותם מיד במים קרים. מקלפים את האפרסקים, פורסים אותם ל טריזים עבים ומניחים אותם בקערה גדולה.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, הסוכר המגורר והקמח. לזרוק היטב. מערבבים בעדינות את האוכמניות. אפשר לתערובת לשבת במשך 5 דקות. כף את התערובת לרמקינס או כוסות רפרפת.
לציפוי, שלבו את הקמח, הסוכר המגורר, הסוכר החום, המלח, הקינמון והחמאה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף משוט.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה. משפשפים את התערובת בקצות האצבעות עד שהיא מתפוררת גדולה, ואז מפזרים באופן שווה על הפרי.
מניחים את הרמקינס על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 40 עד 45 דקות, עד שהצמרות משחימות ופריכות והמיצים מבעבעים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
אם אתה רוצה להכין את אלה מוקדם, אחסן את הפירורים הלא אפויים במקרר ואפה לפני ארוחת הערב.