קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפרסק חריף של פט כנפיים חריפות

אפרסק חריף של פט כנפיים חריפות
האפרסק המתובל של פט כנפיים חריפות נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח כשר, כנפי עוף, שימורי אפרסק וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), כנפי עוף עם לכה אפרסק, ו כנפי עוף בגריל אפרסק מנגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק עם שמן בוטנים ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
2
מערבבים את 2 כפיות מלח, פפריקה מעושנת, ואבקת שום יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
אבקת שוםאבקת שום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים כנפי עוף וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
4
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית עם השום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מערבבים בריבות אפרסק, רוטב חריף ורוטב סויה. מבשלים עד סירופ ועבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב סויהרוטב סויה
6
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיף את הכנפיים לטיגון עמוק ומטגנים עד מבושל דרך וזהב ופריך, 12 עד 15 דקות. אתה צריך לעשות את זה ב 2 קבוצות כך שאתה לא overrowd הטיגון שלך.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
8
הסר את הכנפיים מן הטיגון ולנקז על מגש אפייה מצופה מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מוסיפים את הכנפיים המטוגנות לקערה הגדולה של הרוטב וזורקים עד לשלב טוב וכנפיים מצופות היטב. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הכנפיים על מגש לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.