אפרסק, מוצרלה וסלט פרושוטו קריספי של טיילר פלורנס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? האפרסק של טיילר פלורנס, מוצרלה וסלט פרושוטו קריספי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח ופלפל כשרים, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי האדמה של אמא של טולן (טיילר פלורנס), ארוחת ערב: סלט תפוחי האדמה האולטימטיבי של טיילר פלורנס, ו בורגר בר - טיילר פלורנס.
הוראות
תנור טרום חימום עד 350° פרנהייט. על תבנית אפייה, להניח את פרוסות פרושוטו בשכבה אחת.
אופים עד מוצק וזהב, 15-20 דקות. Prosciutto לא יכול להיות פריך בתנור, אבל יהפוך פריך כפי שהוא מתקרר.
בינתיים, לזרוק את האפרסקים, שומר, גרגיר הנחלים יחד בקערה גדולה.
בקערה קטנה, להפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את החומץ והשמן, הוספת השמן בזרם איטי כדי ליצור תחליב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לזרוק את הירקות יחד עם ההלבשה ולסדר על מגש הגשה או על צלחות. נסטלה mozarella בין החומרים, העליון עם פרושוטו הפריך.