אפרסק פריך
אפרסק פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קמח, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר, אפרסק פריך, ו אפרסק פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר, קמח, גרנולה, תבלינים ומלח בקערה, ולאחר מכן לעבוד בחמאה עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
מורחים אפרסקים בחמאה קלה 13 על ידי 9 אינץ'(2 1/2 - ל 3-ליטר) אפייה. לזרוק אפרסקים עם מיץ העליון עם תערובת פירור.
אופים באמצע התנור עד ציפוי זהוב ואפרסקים רכים, 35 עד 40 דקות. מגניב מעט לשרת חם.
* לקלף אפרסקים טריים, לחתוך X בסופו של דבר מול הגבעול לטבול במים רותחים 10 שניות.