אפרסקים הפוך & עוגת קרם
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? אפרסקים הפוך & עוגת קרם יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אפרסקים ועוגת שמנת, אפרסקים ועוגת שמנת, ו אפרסקים ועוגת שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 180c / 71° מאוורר / גז 4, קו את הפחים ולהפוך את בסיס ספוג כמתואר "הולך טוב עם" מתכון (להלן מימין), אבל לא לחלק אותו בין הפחים עדיין.
חצי ואבן את האפרסקים, ואז לחתוך כל חצי לתוך
לזרוק את האפרסקים עם הסוכר, ולאחר מכן לארגן שכבה אחת באחד הפחים. חצי מהעוגה מתערבבת על האפרסקים והחצי השני לתוך הפח השני.
אופים במשך 20-25 דקות עד מבושל וזהב הפח המכיל את האפרסקים עשוי לקחת 5-10 דקות יותר מאשר אחרים. השאר להתקרר על מתלה חוט בזמן שאתה עושה את המילוי.
להקציף את קרם קרוש עם סוכר וניל עד נוקשה.
מורחים את זה על ספוג רגיל, ואז בזהירות העליון עם ספוג אפרסק.