אפרסקים וסנדלר אוכמניות
המתכון אפרסק וסנדלר אוכמניות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר, קיצור ירקות מוצק, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קובלר אוכמניות אפרסק, אפרסקים וסנדלר אוכמניות, ו קובלר אוכמניות אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם המלח.
מוסיפים את קיצור הירקות ואת הדופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיף את מי הקרח לתערובת בבת אחת ודופק רק עד המאפה מגיע יחד. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות לטפוח את הבצק לתוך ריבוע 8 אינץ'. לעטוף את כיכר מאפה פלסטיק לקרר עד שהוא מוצק, לפחות 30 דקות או לילה.
בקערה קטנה, מערבבים את כוס הסוכר 1 עם עמילן התירס. בקערה גדולה, לזרוק בעדינות את האפרסקים עם אוכמניות.
מוסיפים את תערובת הסוכר והקורנפלור ומיץ לימון לפרי המעורב וזורקים בעדינות את הפרי שוב. כפית את הפרי לתוך זכוכית רדודה 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה ולפזר את חתיכות חמאה ללא מלח על החלק העליון של מילוי הפרי.
מיקום מדפים בשליש האמצעי והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל 42
קו גיליון אפייה גדול rimmed עם רדיד אלומיניום. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את מאפה סנדלר עד שהוא 2 אינץ 'גדול יותר מאשר צלחת אפייה מכל הצדדים על 1/8 אינץ' עבה.
לעטוף את מאפה סנדלר על צלחת אפייה לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ'. מקפלים את overhang תחת עצמו ולחץ אותו קלות על השפה של צלחת אפייה; crimp את קצה המאפה דקורטיבי.
מברשת את המאפה עם חצי וחצי ומפזרים אותו עם 1 כף סוכר. באמצעות סכין קילוף, לעשות 6 חריצים קטנים בקרום המאפה כדי לאפשר קיטור לברוח.
החליקו את תבנית האפייה המכוסה בנייר אלומיניום על מדף התנור התחתון ואפו את אפרסקים וענבים על מדף התנור האמצעי במשך 50 דקות, או עד שהמאפה יהיה חום פריך וזהוב ומילוי הפירות מבעבע.
להעביר את הסנדלר מתלה תיל ולתת לו להתקרר לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.