אפרסקים וקרם עם רוטב קרמל בורבון
אפרסקים וקרם עם רוטב קרמל בורבון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 4 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך שמנת כבדה, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון, פודינג לחם בורבון עם גלידה ורוטב קרמל, ו גלידת סנדלר אפרסק עם בורבון-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש העליון. חמאה תבנית אפייה גדולה.
מביאים חמאה, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד קטן על חום גבוה, ערבוב עד החמאה נמסה. להפחית חום בינוני.
מוסיפים קמח בבת אחת ומבשלים, מכים בכפית עץ, עד שהתערובת מתרחקת מצדו של המחבת ויוצרת כדור, כ -30 שניות.
העברת תערובת לקערה גדולה וקריר מעט, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה לאחר כל תוספת.
העברת תערובת שקית מאפה צינור 8 (5 אינץ 'ארוך) רצועות (בערך 1 אינץ' רחב) על תבנית אפייה, ריווח אותם לפחות 1 אינץ ' זה מזה.
אופים éclairs 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 204° ולהמשיך לאפות עד זהב, נפוח, פריך, על 15 דקות יותר (להשאיר תנור על). מיד פירס בצד של כל éclair עם קצה של סכין קילוף ולחזור לתנור יבש, propping דלת מעט פתוחה, 5 דקות. חציית éclair אופקית: אם עדיין לח בפנים, להחזיר éclair לתנור ויבש 5 דקות יותר. Éclairs מגניב לחלוטין על מדף, כ -25 דקות.
סוכר חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
הסר מהחום ומיד כפית על 1 כפית של קרמל לאורך גבי כל éclair, להפיץ אותו עם גב של כף.
מוסיפים מים ומלח לקרמל שנותר במחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הקרמל הוא מומס.
מוסיפים חמאה ובורבון, מחבת מתערבלת לשלב.
הסר מהחום ולשמור על רוטב חם, מכוסה.
חותכים אפרסקים לפלחים דקים וזורקים עם 1 כף סוכר.
בואו לעמוד עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות.
בינתיים, לנצח קרם עם בורבון הנותרים כף סוכר באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מחצית éclairs אופקית. שים את החצאים התחתונים של éclairs על צלחות העליון עם קצפת ואפרסקים, ואז לכסות עם החצאים העליונים של éclairs.
טפטוף צלחות עם רוטב קרמל.
éclairs יכול להיות אפוי (אבל לא מזוגג או מלא) 1 יום קדימה ונשמר, פעם מקורר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על תבנית אפייה בתנור 191°, על 5 דקות, ואז מגניב לפני זיגוג עם קרמל.