קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים וקרם עם רוטב קרמל בורבון

אפרסקים וקרם עם רוטב קרמל בורבון
אפרסקים וקרם עם רוטב קרמל בורבון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 4 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך שמנת כבדה, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון, פודינג לחם בורבון עם גלידה ורוטב קרמל, ו גלידת סנדלר אפרסק עם בורבון-קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש העליון. חמאה תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מביאים חמאה, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד קטן על חום גבוה, ערבוב עד החמאה נמסה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים קמח בבת אחת ומבשלים, מכים בכפית עץ, עד שהתערובת מתרחקת מצדו של המחבת ויוצרת כדור, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברת תערובת לקערה גדולה וקריר מעט, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
העברת תערובת שקית מאפה צינור 8 (5 אינץ 'ארוך) רצועות (בערך 1 אינץ' רחב) על תבנית אפייה, ריווח אותם לפחות 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים éclairs 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 204° ולהמשיך לאפות עד זהב, נפוח, פריך, על 15 דקות יותר (להשאיר תנור על). מיד פירס בצד של כל éclair עם קצה של סכין קילוף ולחזור לתנור יבש, propping דלת מעט פתוחה, 5 דקות. חציית éclair אופקית: אם עדיין לח בפנים, להחזיר éclair לתנור ויבש 5 דקות יותר. Éclairs מגניב לחלוטין על מדף, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
סוכר חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ומיד כפית על 1 כפית של קרמל לאורך גבי כל éclair, להפיץ אותו עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3
מוסיפים מים ומלח לקרמל שנותר במחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הקרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חמאה ובורבון, מחבת מתערבלת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולשמור על רוטב חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
חותכים אפרסקים לפלחים דקים וזורקים עם 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, לנצח קרם עם בורבון הנותרים כף סוכר באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
מחצית éclairs אופקית. שים את החצאים התחתונים של éclairs על צלחות העליון עם קצפת ואפרסקים, ואז לכסות עם החצאים העליונים של éclairs.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2
טפטוף צלחות עם רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1
éclairs יכול להיות אפוי (אבל לא מזוגג או מלא) 1 יום קדימה ונשמר, פעם מקורר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על תבנית אפייה בתנור 191°, על 5 דקות, ואז מגניב לפני זיגוג עם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה